menu

Uw voertuig veilen?

Uw auto of motorfiets snel verkocht voor een goede prijs

Bent u in het bezit van een oldtimer, youngtimer, of gewoon een aparte auto of motorfiets? Wilt u het voertuig snel en zonder gedoe verkopen voor een goede prijs?


Dan is het laten veilen door Next Auctions de oplossing!
Wij verzorgen het hele traject van intake tot overdracht. U wordt dus compleet ontzorgd en loopt daarbij geen risico. U blijft namelijk eigenaar van het voertuig en besluit zelf of het voertuig wordt verkocht aan de hoogste bieder. En het beste nieuws: Onze diensten zijn voor u als aanbieder 100% gratis!

 

Groot landelijk bereik

Wij werken samen met BVA auctions. Uw voertuig wordt op onze eigen webisite en op de website van BVA geplaatst. Met meer dan 5 miljoen websitebezoeken per maand bereiken we op deze manier een grote groep potentiële kopers in binnen-en buitenland.

 

Liefde voor auto’s

Next Auctions is opgericht uit liefde voor exclusieve, klassieke, en unieke voertuigen. Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring in de autobranche. Eerlijke en persoonlijke communicatie is belangrijk voor ons. Wij werken daarom niet met tussenpersonen maar zijn uw aanspreekpunt tijdens iedere stap in het proces.

 

Hoe werkt het?

✓Aanmelden
Meld het voertuig aan via het aanmeldformulier, WhatsApp of telefonisch op onderstaande nummers.

✓ Intake
Wij nemen telefonisch contact met u op. Samen bespreken we het voertuig zodat we een goed beeld hebben van het voertuig en uw wensen.

✓ Presentatie
Het voertuig wordt overgebracht naar onze locatie in Born (L). Optioneel verzorgen wij het transport (tegen meerprijs). Het voertuig wordt hier gedurende de looptijd van de veiling droog en veilig binnen gestald. Wij maken vervolgens een uitgebreide fotoreportage en beschrijven de auto op basis van de informatie die u ons geeft.

✓ Veiling online
Wij plaatsen het voertuig op onze eigen website en op BVA auctions. Per veiling wordt 1 kijkdag georganiseerd, waar potentiële kopers het voertuig kunnen bekijken en motor starten. Er mag geen proefrit gemaakt worden. Na de kijkdag is veiling nog aantal dagen geopend voor biedingen.

✓ Sluiting veiling
Na het sluiten van de veiling beoordelen wij de biedingen. In overleg met u wordt de dag erna besloten of de auto wel of niet gegund wordt aan hoogste bieder. Zonder uw toestemming wordt een auto nooit gegund.

✓ Overdracht
Na de gunning wordt de auto geleverd aan nieuwe eigenaar op de ophaaldag, dit vind pas plaats nadat het kavel betaald is. Dus dit is voor u als verkopende partij volledig risicoloos. Als de auto overgeschreven dient te worden, mag de koper de auto pas meenemen na het overhandigen van het vrijwaringsbewijs.

 

Hebben wij uw interesse gewekt?

Gebruik het formulier om uw voertuig aan te melden en we bellen u zo snel mogelijk terug.

 

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! U kunt ons bellen op:
+31 06 5365 6261 of + 31 06 3630 5135
of een e-mail sturen naar info@next-auctions.com

Voertuig aanmelden

Of vul onderstaand formulier in en wij bellen u snel terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Heeft u nog vragen?

  Aarzel niet en neem meteen contact met ons op.

  Contact
  aaaa