menu

Over Next Auctions

Over Next Auctions

Next Auctions

Next Auctions is uw partner in de verkoop van exclusieve voertuigen in binnen- en buitenland.

Onze veilingen bestaan uit een gevarieerd en regelmatig wisselend aanbod van voertuigen. Van jonge exclusieve occasions tot klassiekers en youngtimers in een informele sfeer. Onze vestiging zit in Born (Limburg) en hier worden ook de kijkdagen georganiseerd.  

Wilt u een voertuig veilen dat niet vermeld staat in de categorie, ook dan bent u van harte welkom om contact op te nemen.

Reeds 25 jaar actief in de automotive branche en uit persoonlijke interesse en liefde voor klassiekers, oldtimers en unieke voertuigen zijn wij Next Auctions begonnen. Onze werkwijze is om op een eerlijke en transparante manier u te ontzorgen in de verkoop van uw klassieker, motor, camper, bedrijfswagen of brommer.

Alles met een motor is welkom. Wij nemen de totale verkoop uit handen, en wikkelen de sale van A tot Z voor u af. Wij maken de foto’s, beschrijven het voertuig, adverteren de auto’s en handelen de administratieve handelingen voor u af. U bepaalde verkoopprijs en alle kavels zijn ter alle tijden onder gunning, dit houdt in dat na het aflopen van de veiling gecommuniceerd wordt met de eigenaar van het voertuig. U blijft altijd baas over uw eigen auto.

Ook staan wij u altijd persoonlijk ter woord, zodat u weet bij wie u uw trots achterlaat.

Benieuwd naar
het aanbod?

Klik hier voor onze actuele, aankomende en reeds beëindigde veiling.

Actueel aanbod

Heeft u nog vragen?

Aarzel niet en neem meteen contact met ons op.

Contact
aaaa