menu

Actueel aanbod

Saab 900 Cabriolet | 1993

Aantal biedingen
48
Beëindigd op
17 maart 2021 20:41
Bieden verlopen
Whatsapp

Informatie

Merk: Saab
Chassisnummer: YS3AK75E7P7001958
Model: 900
Uitvoering: Cabriolet
Carrosserie: Cabriolet
Brandstof: Benzine
Transmissie: Handgeschakeld
Afgelezen kilometerstand circa: 107044
Teller eenheid: Miles
Kleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 4
Aantal deuren: 2-deurs
Stuurwiel: Links gestuurd
Aandrijving: Voorwiel
Datum eerste gebruik: 01-01-1993
Registratiedocumenten: Amerikaanse titel
Bouwjaar: 1993
Datum eerste toelating: 01-01-1993
Schade: Dorpel van linker achterscherm aan gelast in het verleden
Werking van het voertuig: Motor kon worden gestart

Conditie: Gebruikt
Conditie opmerking: Verzorgde auto, linker achterscherm is aan gelast in het verleden, bezoek kijkdag voor eigen oordeel.

Saab, een merk waar veiligheid en comfort altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. Van origine vliegtuigbouwer wisten ze dat veiligheid heel belangrijk is. Daarom ook dat ze talloze innovatieve uitvinden hebben gedaan om de veiligheid van hun auto’s te verbeteren.

Deze van origine Amerikaanse Saab is in 2018 ingevoerd naar België. De auto is in 1993 nieuw verkocht in Marinez Californië. Laten we eerlijk zijn, geen slechte plek om je dagen te slijten.

Daardoor ook dat het hier gaat om een goed behouden exemplaar zowel van binnen als buiten. Het lederen interieur als ook de linnenkap cabrio kap zijn beide in een goede toestand. Links achter heeft hij in het verleden eens schade gehad. Verder is de auto voorzien van originele lichtmetalen velgen.

Mooi detail is ook dat hij geleverd wordt met de originele Amerikaanse folders die destijds gebruikt zijn om de auto te bestellen. Zowel de auto als de accessoires folder is aanwezig.

Het gaat hier om een mooie daily driver die zeker potentiaal heeft om tot een klassieker uit te groeien. Deze auto wordt geleverd met een Amerikaanse titel, en de invoer rechten zijn reeds voldaan.

Deze auto dient technisch nagelopen te worden, omdat hij al een tijdje stilstaat.

aaaa